Verbinden met kennis

Echte verbinding maken, dat is wat mij blij maakt. Als kind en tiener voelde ik me het meest in mijn element als ik nieuwe informatie en inzichten met veel geduld kon delen met anderen, verbindend vanuit aandacht, liefde en enthousiasme. Door snel verbanden te leggen tussen informatie en kennis, om vervolgens tips te delen die een ander verder helpen. Of dat nu gaat over wiskunde, snowboarden, teamtrainingen, echt van alles.

Tijdens mijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft leerde ik verbindingen te maken voor bedrijven tussen hun doelen, producten en hun klanten. Het hele idee is om de verborgen behoeften van klanten zichtbaar te maken en deze te vertalen in strategie, producten en diensten. Dat deed ik voor bedrijven als Philips, BMW of Decathlon.

In 2012 ontdekte ik een nieuwe manier om verbinding te maken: online business- en marketingmodellen. In de Bay Area (Californië, USA) ontwikkelde en lanceerde ik mijn eerste online campagne. Dit maakte me zo enthousiast over de mogelijkheden van online campagnes om mensen op mondiaal niveau te bereiken en te verbinden.

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de online wereld, vooral nu met de ontwikkelingen op het gebied van AI en VR. Het basisconcept, echter, van hoe potentiële klanten te bereiken en succesvolle funnels te bouwen om je bedrijf te laten groeien, is hetzelfde gebleven: echte connectie.

Ik word er blij van om de verschillende onderdelen van jouw onderneming te verbinden, zodat we samen op een unieke en succesvolle manier kunnen werken aan de gewenste groei.

Verbinden met jouw hart

  • Mijn grote passie voor persoonlijke ontwikkeling is de rode draad door al mijn werk.
  • Trainingen in onder andere familieopstellingen, meditatie en NLP verdiepen mijn inzicht in mensen en hun behoeften.
  • Door in de harten van mensen te duiken, zoeken we de kern van jouw passie en drive als ondernemer.
  • Een vernieuwde blik van geeft je nieuwe inzichten en energie, en dat is precies wat ik voor jou doe.
  • Ik sta strategisch aan jouw zijde op belangrijke momenten, voel wat past bij jou en je bedrijf om verder te groeien.

Verbinden met jouw droom

Luister je liever? Dat kan!

Mijn passie voor verbinden op persoonlijk en bedrijfsniveau komt samen wanneer ik werk met ondernemers en hun team. We werken vanuit echte intentie.

Ik help gedreven ondernemers die worstelen met groeivraagstukken of op een ontspannen manier willen sparren over hun bedrijf. Dit doen we door middel van groeibrainsessies. Met deze sessies zorgen we ervoor dat er een gestructureerde aanpak ontstaat om groeiaspecten van hun bedrijf zichtbaar te maken.

Dit is een mix van jouw persoonlijke verlangen als ondernemer, zakelijke wensen en groeiambitie. Door de sessies ontstaat er overzicht en worden prioriteiten helder. Hierdoor ontstaat er meer rust en energie voor jouzelf en je bedrijf.

Bij een van mijn klanten heeft dit geleid tot een herontwerp van het businessmodel, de website en de e-mailmarketing, waardoor haar maillijst is gegroeid van 300 naar 40.000+ abonnees.

Waarom ik dit werk doe? Omdat ik geloof dat jij als ondernemer een sleutelrol hebt om de wereld een beetje mooier en gelukkiger te maken. Ben jij ook klaar om dieper te verbinden met jouw droom en groeiambitie?