Selecteer een pagina

Over Ariënne

Ariënne Van Der Hilst

Let’s build real connections

Verbinden van Kennis
Verbindingen maken heeft mij altijd al blij gemaakt. Als kind en tiener voelde ik me het meeste in mijn element als ik nieuwe informatie en inzichten kon delen met anderen. Informatie over een nieuwe vaardigheid die ik had geleerd zoals wiskunde formules, snowboarden, team trainingen, echt van alles.

Verbinding met Design
Tijdens mijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TUDelft maakte ik de verbinding voor bedrijven tussen hun producten en hun klanten. Het hele idee is om de verborgen behoeften van klanten zichtbaar te maken en deze te vertalen in producten en diensten voor grote bedrijven als Philips BMW or Decathlon.

Om bedrijven te verbeteren en te innoveren is een duidelijke strategie nodig. Strategie voor onderzoek, productontwikkeling, marketing en marktontwikkeling en dit is best een uitdaging voor zowel grote als kleine bedrijven. Een blik van buitenaf is dan heel nuttig en dat is precies wat ik doe. Ik help ondernemers structuur aan te brengen in hun strategie en specifiek op het gebied van Social Media Campagnes.

Verbinden met de wereld
Nederland is leuk maar er is zoveel te ontdekken in de wereld. Ik verbind me daarom graag met andere culturen. In Suriname werkte ik aan verschillende innovatie, marketing en sociale projecten en leerde hierdoor veel verschillende werkomgevingen kennen.

In Uruguay heb ik 7 maanden een meditatiecursus gevolgd met 70 mensen van over heel Zuid-Amerika. Deze ongelofelijk mooie ervaring heeft mij geleerd hoe universeel het concept van verbinding is. Ongeacht onze culture verschillen onze behoefte aan verbinding en connectie is gelijk en liefde is de universele bindende factor daarin.

In 2012 ontdekte ik weer een nieuwe cultuur toen ik mijn eerst online-campagne in de Bay Area (California) ontwikkelde en lanceerde. Dit maakte me zo enthousiast over de mogelijkheden van online-campagnes om mensen op globaal niveau te bereiken en te verbinden.

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de onlinewereld, echter het basisconcept hoe potentiële klanten te bereiken en succesvolle funnels te bouwen om je bedrijf te laten groeien is hetzelfde gebleven. Ik word er blij van om de verschillende onderdelen van jouw onderneming te verbinden, zodat we samen een authentieke en succesvolle campagne kunnen bouwen.

Verbinding met mezelf
Waar ik nog het meest blij van word is de groeiende connectie met mezelf. Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Hoe wil ik mezelf uitdrukken? Welke onderdelen van mezelf wil ik verbeteren? Dit zijn sommige van de vragen die ik mezelf dagelijks stel.

Tijdens het werken met klanten aan hun strategie voor hun bedrijf komen deze vragen vaak ook naar voren. Wanneer de business doelen helder zijn, zijn de grootste uitdagingen bij de ondernemer meestal intern. Het ontwikkelen van een succesvol bedrijf is een grote persoonlijke ontwikkelingsreis, een reis naar de meest authentieke vorm van onszelf.

Hoe beter we onszelf kennen, hoe makkelijker we verbinding kunnen maken met ons team, collega-ondernemers en klanten. Voor kennisondernemers is je persoonlijke verhaal een belangrijk onderdeel van je branding. Hoe meer echt en open we jouw verhaal kunnen delen, des te makkelijker het is voor je ideale klant is om de verbinding met jou en je dienst aan te gaan.

Verbinding maken met je ideale klant
Mijn passie voor verbinding op persoonlijk en bedrijfsniveau komst samen wanner ik 1-op-1 werk met consultant, coaches en (creatieve) ondernemers. Samen kijken we naar je persoonlijke en bedrijfsvisie en maken de verbinding met je businessmodel, diensten en online-marketingstrategie.

Zou het niet geweldig zijn als je een duidelijke visie hebt hoe te communiceren met je ideale klant en daarmee je bedrijf kan laten groeien? Mensen kopen van mensen en bedrijven die ze mogen en vertrouwen. Wil je meer weten hoe we die verbinding samen kunnen maken voor jouw bedrijf? Let’ talk.

Enkele reacties van (creatieve) ondernemers die Ariënne heeft geholpen met hun online (marketing) strategie. Ik doe graag hetzelfde voor jou bedrijf.

Sietske Scholten

Bol.com Best verkochte auteur.

Joshua Daniel George

Oprichter van Brandprent en Creator of Lifestyle Design Mastery.

Kim Schofaerts

Eigenaar van Schofaerts.nl en voorzitter van MKB Den Haag.

Download gratis Ariënne’s Online Business Roadmap: