Selecteer een pagina

⚠ Let op: Deze speciale 1-op-1 sessie prijs van €497,-. incl. BTW is geldig voor slechts 5 enthousiaste ondernemers. Vraag vandaag nog een introductiegesprek aan.

Online marketing focussessie

Ben jij er klaar voor?

Zou het niet fijn zijn om 1-op-1 samen te zitten met een onlinestrategie expert en binnen één sessie jouw aanpak helder te hebben, zodat je de juiste klanten kan aantrekken en je bedrijf kan laten groeien. Tijdens deze sessie krijg je helderheid over:

  • Je doelgroep
  • Het product of de dienst die u als eerste wilt promoten
  • Je verdienmodel
  • De opzet van je weggever of gratis report
  • Je content kalender (social media posting) structuur
  • Promotiestrategie
Focus in business is zo belangrijk en soms best lastig om dit voor jezelf aan te brengen. Misschien heb je al een groeps- of internettraining gevolgd, hoe je product en bedrijf online zichtbaar te maken bij jouw ideale doelgroep. Misschien ben je al langer bezig met het creëren van een weggever (gratis download), product of marketingstrategie.
Het kan zijn dat je denkt aan meerdere doelgroepen, meerdere producten, meerdere promotiecampagnes en je niet kan kiezen waarmee te beginnen. Een groepstraining geeft je kennis en inzicht, maar vaak nog niet genoeg input om snel een concrete strategie te bepalen en dit is precies wat we samen binnen 4 uur gaan doen.

Strategies
created for

Mijn naam is Ariënne van der Hilst

Ik ben een Industrieel Ontwerper en maak al meer dan 15 jaar strategieën voor innovatie, (online) productontwikkeling en marketing. Ik word blij van het maken van authentieke social media campagnes voor coaches, consulten en creatieve ondernemers.

Ik spreek regelmatig ondernemers met hele mooie diensten en producten, die het uitdagend vinden om hun ideale klant te bereiken en dus hun bedrijf te laten groeien.

Het hebben van een consistente marketingstrategie en op authentiek wijze met potentiele klanten te praten is essentieel.

Wat ik mooi vind, is om eenheid te creëren tussen de bedrijfsvisie, het businessmodel, de producten/diensten en de social media strategie. Deze integrale aanpak zorgt voor
een duidelijke strategie voor jouw bedrijfsgroei.

Wil je dit ook dat ik jou op weg help in een 4 uur 1-op1 sessie?

Enkele reacties van ondernemers die Ariënne heeft geholpen met hun online (marketing) strategie. Ik doe graag hetzelfde voor jouw bedrijf!

Sietske Scholten

Bol.com bestseller auteur.

Joshua Daniel George

Oprichter van Brandpreneur en
maker van Lifestyle
Design Mastery.

Kim Schofaerts

Eigenaresse van Schofaerts.nl en voorzitster van MKB Den Haag.

Deze speciale sessie geeft duidelijkheid, focus en energie. De sessie ter waarde van €997,- bied ik beperkt aan voor €497,-. Omdat dit format voor de eerste keer beschikbaar is, heb ik twee waardevolle bonussen toegevoegd.

Dit is wat je met een 1-op-1 sessie met mij ontvangt:

4 uur 1-op-1 Online marketing focus sessie.

(t.w.v €997,-)

Bonus 1:

Voor jou op maat gemaakte visuele marketing roadmap.

(Waarde €400)

Bonus 2:

50 min. Coachingsgesprek na de sessie.

(Waarde €125)

Investering €497 incl. BTW

 

Klaar om lekker aan de slag te gaan met je marketing?